Klockan tickar...

Oj va tiden springer. Här på Gtland har vi redan haft en lång och varm sommar, som varat sedan början på maj. Nu är det mindre än en månad kvar till Gotland Open. Det är bra flöde på anmälningarna och jag har förstått att det ännu är många som bokat både resa och boende men inte anmält sig än. Vi har spikat månd 9 juli kl 22:00 som sista anmälan. Däefter finns endast plats i tävling via ett begränsat antal WC.
Anmälan gör ni enkelt via formuläret på sidan med info om tävlingen.

Välkomna till Gotland

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Hasse J Engelen DC » Öppet för anmälan:  ”Laddar för spel här på bästsidan i Ljugarn. Jogging längs stranden, häver stock..”

  • Annica Bernergård » Detta är ett blogginlägg:  ”Jag vill vara med och spela på fredagen och lördagen. ”

  • Birger johansson Visby » Dags att anmäla !:  ”Jag anmäler mig till Lördagens spel 14/7”

  • Daniel Hugosson » Dags att anmäla !:  ”Hej jag anmäler mig till spel alla 3 dagarna Daniel Hugosson”

  • Angelica Strid » Öppet för anmälan:  ”Hejsan! Jag vill anmäla mig (Angelica Strid) och Lars Malmborg/ Målilla Dartklub..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-